5 důvodů, proč si koupit neviditelné prádlo Covert Underwear

Všichni známe neviditelné prádlo, ale málokdo s ním má zkušenost. Pojďme si nastínit jednotlivé důvody, proč je dobré si Covert Underwear neboli neviditelné prádlo pořídit.

neviditelne-panske-tricko

Skoncujte s mokrými skvrnami na košili!

Na klasických košilích v pastelových barvách jsou většinou vidět stopy ještě více než na bílé košili. Pro tyto případy je navrženo neviditelné tričko tzv. „potítkové“ se zesíleným podpažím.

Zcela neviditelné

Neviditelné prádlo má tělovou barvu a je tak pod světlými i bílými košilemi zcela neviditelné. Neviditelné zkrátka ve všech směrech. Není vidět ani okraje trička, protože jsou zcela ploché, nikoliv šité. Další výhodu je, že při rozepnutí knoflíčku košile u krku není výstřih trička vidět, protože na rozdíl od klasických bílých trik, která mají kulatý výstřih, má Covert Undervear výstřih typu „V“.

Špičkový materiál

Materiál trička je nesmírně příjemný, neboť se tento materiál běžně užívá pouze pro výrobu dámského prádla. Tričko zcela přilne na tělo a zároveň je tak jemné, že nositel má pocit, jako by na sobě žádné tričko neměl. Jedná se o zcela přírodní materiál (100 % bavlna, jen v okrajích je 1 % elastanu). Tričko zachytí pot, přesto nemá tendenci zapáchat, a to ani při opakovaném nošení. Proto je také neviditelné prádlo velmi oblíbené i na sport. Další výhoda tohoto materiálu je, že je opravdu tenký a není v něm horko.

Šetříte své drahé košile a halenky. Jelikož pot a antiperspiranty nezanechají skvrny na vrchním oblečení.

Bezproblémové praní!

Trička nemění svůj vzhled ani při denním praní. Dva roky staré tričko je od nového stále k nerozeznání. Údržba je naprosto jednoduchá – trička se nemusí žehlit, dají se prát až na 60 %.

Český výrobek

Je to originální český výrobek. Zakládáme si na tom, že se vyrábí na území naší republiky, což je zejména zárukou vysoké kvality a udržitelnosti.

Váš tým Lev Salónů.