5 vychytávek na letní festival

Sezóna hudebních festivalů je v plném proudu. Ty velké, české jako například Metronome nebo Colours of Ostrava se rychle blíží. Letos je to však trochu komplikovanější, toto téma ale stranou. A jak to máte vy? Chodíte i na zahraniční festivaly jako Sziget v Maďarsku, Grape na Slovensko nebo Off Festival v Polsku?

Festival

Ať už se vypravíte kamkoli, možná váháte, jak zůstat Lvem salonů i ve víru hudby i zábavy, celý den i celou noc. Možná nejprve přemýšlíte o tom správném modelu, který jistě sehrává důležitou roli. V první řadě je ale důležité cítit se dobře ve své kůži. K tomu stačí chytře zkombinovat pár základních kosmetických přípravků a úspěch je zaručen.

Vsaďte na multifunkčnost

Efektivita se vyplatí i při výběru samotné kosmetiky, hledejte kvalitní a šetrné přípravky, které jsou multifunkční, v jednom balení tak můžete mít tělové mýdlo, šampon i holicí pěnu.

Dobře oholen, dobře naladěn

Chybět by pak neměl odolný holicí strojek, který zajistí hladkou tvář a v případě potřeby ho můžete použít i na tělo. Žiletky seženete všude a když je ztratíte, nebude vás to bolet. Svěžest dodá balzám po holení, dobře zvolený typ osvěží vaši tvář i po náročné noci.

Svěžest na všech frontách

Samozřejmostí je kvalitní deodorant. Kromě klasického, který zajistí suché podpaží, se nepostradatelným doplňkem stane i verze pro intimní partie. Vše pak můžete korunovat vaším oblíbeným parfémem a vrhnout se do víru hudby.

Vše na jednom místě

V neposlední řadě je dobré si pořídit praktickou a kompaktní kosmetickou tašku. Myslíte, že je to zbytečné? Mít vše pohromadě vám ušetří čas, který můžete věnovat zábavě a svým oblíbeným hudebním interpretům.

Buď Lev Salónů!