Jak vybrat přípravek na vlasy?

Hříva je chloubou každého Lva Salónů, a proto se o ni musí pečlivě starat. Trápí Tě neupravené, mastné či suché vlasy? Od teď už nemusí, jelikož v naší nabídce najdeš vše, co potřebuješ! Chceš dodat svým vlasům lesk, lehký styling či pevnou fixaci? Tak to jsi tu správně! Zorientovat se v široké nabídce produktů není snadné, pojďme si tedy vyjasnit, k čemu jsou jednotlivé produkty určené, a které přesně splní Tvůj záměr. Důležité je, si dopředu ujasnit, co vlastně máš v plánu s vlasy dělat, a jak by měl účes vypadat.

K čemu jednotlivé přípravky na vlasy slouží? 

Šampóny a kondicionéry – šampóny jsou našim každodenním pomocníkem proti mastným a nezdravým vlasům. Dodají tvým vlasům vitamíny a šťávu. Pokud chceš mít vlasy po umytí krásně hebké a snadno rozčesatelné, můžeš použít i kondicionér.

Pudry – pudry zvýrazní přirozenou texturu a dodají vlasům objem. Také poslouží pro matný vzhled a lehkou fixaci. Používej je na suché vlasy při finální úpravě. Zbylý pudr jednoduše z vlasů vyčeš.

Slick Gorilla vlasový stylingový pudr 20 g

Pomády –klasický přípravek na vlasy, který dodá vlasům střední až silnou fixaci. Pomády mají voskovou konzistenci a nezasychají, tím pádem účes vypadá přirozeně. Vyrábějí se dva typy pomád: vazelínová pomáda, která je vhodnější pro husté a kudrnaté vlasy a pomáda na vodní bázi. Ta je o něco slabší, nemastí a je vhodná pro normální vlasy. Pomádu doporučujeme aplikovat na vlhké vlasy.

Pasty – pasta je velmi oblíbený, univerzální přípravek určený pro lehkou fixaci se středním leskem. Má konzistenci jako tuhý krém, tedy hustější než pomáda, a je založena na vodní bázi. Je vhodná pro všechny typy vlasů.

Krémy – ochrana, výživa, hydratace a lehký styling! Krém dodá Tvým vlasům potřebné vitamíny a zároveň poslouží pro úpravu účesu. Výhodou je, že se snadno vymývá. Doporučuje se pro kudrnaté vlasy, které s ním lehce zkrotíte.

Gely – gely snad nemusíme představovat. Považují se za velmi silné fixátory vlasů, které jen tak nepovolí. Vlasům také dodají patřičný lesk.

Vosky – univerzální přípravek vhodný pro všechno, co vás s vlasy napadne. Vlasy snadno uhladí, ale dokážeš s ním vykouzlit vlastně jakýkoliv účes. Vosk Tvým vlasům dodá silnou fixaci se středním leskem.

Jíly a hlíny – ideální pomocník pro vlasový objem, který vlasy nezatěžuje. Jak už název napovídá, přípravek obsahuje přírodní jíl. Doporučuje se pro jemnější vlasy, které potřebují dodat trochu objemu. Zároveň má jíl spoustu vitamínů a je vhodný i pro citlivou pokožku. Pomocí jílu a hlíny snadno dosáhneš zmatňujícího a rozcuchaného efektu.

Spreje a laky – praktická pomoc pro vlasový objem a fixaci. Rychlé a účinné.

Vlasové oleje a tonika – vlasům dodají hloubkovou výživu a péči. Skvělý doplněk, pokud chceš, aby tvé vlasy měli tu nejlepší péči.

A k dokonalému stylingu ti samozřejmě nesmí chybět kvalitní hřeben nebo kartáč.

Zmínili jsme tedy základní rozdíly mezi vlasovými produkty a doufáme, že jsme ti v tom trochu udělali jasno.

Váš tým Lev Salónů.