Koule v suchu, aneb přichází vedra

Below The Belt Grooming

Léto už je za chvíli zase tady. Teplota venku stoupá a vy se začínáte potit. Někomu se potí ruce, někomu záda, jinému podpaží a většině z nás se potí (buďme k sobě upřímní) intimní partie. Na tuhle ránu pod pás (doslova) ovšem myslel výrobce kosmetiky Below the Belt Grooming, jehož produkty nyní nabízíme!

Pánská intimní hygiena zajištěna na jedničku 

Jejich přípravky využijete nejen v každodenním shonu ale i při letních kratochvílích, kterými jsou bezpochyby festivaly či jiné výlety za kulturou nebo do přírody. Naše intimní sprcha se mimo civilizaci velmi dobře hodí, ale pojďme popořadě.

Intimní sprcha ve spreji představuje instantní řešení absence sprchy běžné. Přípravek nanesete do oblasti třísel a okolo Vašich "cenností", necháte zaschnout a jste jako po koupeli. U sprch nabízíme i speciální variantu bez parfemace pro ty z vás s citlivější pokožkou.

Druhým typem produktu je antiperspirant a deodorant v jednom. Jedná se o příjemný chladivý gel, který nanasete na inkriminovaná místa. Po zaschnutí Vám zajistí několikahodinovou ochranu před pocením a zápachem. Taktéž zde můžete vybírat ze 3 různých vůní.

Zkrátka koule v suchu kdykoliv a kdekoliv! V naší kategorii koulodorantů najdeš spoustu podobných produktů, jako je například Antistick od oblibené české značky Angry Beards neb Antisweat. Zkrátka koule v suchu a buď Lev Salónů!