Movember v dohledu

Na každoroční listopadovou akci Movember si hodně z nás nechá narůst stylový "smeták". Na jeden měsíc se z většiny z nás stanou čistokrevní knírači a až kníropad skončí, spadnou i kníry a naše myšlenky se přesunou k Vánocům. V listopadu si však nechávají narůst knírek i ti, co se holí pečlivě každý den. Nemají však nejmenší tušení, jak je komplikované se o tento kníropad starat. V tomto článku vám tedy shrneme jednoduché rady pro to, abyste prožili listopad stylově a byli Lvi Salónů. 

Knírek

Kvalitní vosk na listopadový knír je základ 

Zásadní výbavou na listopad jsou tedy zastřihávací nůžky pro ten nejvíc sharp look. No a pak samozřejmě vosk na kníry. Nejlépe pak v plechovce, aby se vám pěkně zahřál v náprsní kapse a šel dobře aplikovat, některé vosky jsou totiž dosti tuhé. Hlavním cílem vosku na vousy je udržovat knírek či vousy upravené po celý den až do večera, kdy je nejlepší čas aplikovat olej na vousy a dodat tak vousům potřebnou výživu.  

Na knír mysli i v rámci plnovousu

Připomeňme si ale hlavní a nejdůležitější myšlenku Movemberu, jakožto charitativní akce, která prostřednictvím kníru, tedy ryze mužského znaku, upozorňuje také na ryze mužské choroby a nutnost jejich prevence. Jak říkají zakladatelé Movemberu, chraňte sebe, své kamarády, táty, syny, bráchy! Nejdůležitější na Movemberu totiž není nechat si narůst knírek, ale pojí se s tím také to, že se vybírají peníze na pomoc chlapům, kteří bojují se zákeřnými nemocemi, a to s rakovinou prostaty a rakovinou varlat. Znakem knírku pak každý přispívá ke zvýšení povědomí o této problematice, což je neodmyslitelná součást. Pokud chceš zjistit víc informací, najdeš je na: https://cz.movember.com/

A znáte #prsakoule? Tady naučí každého správně se samovyšetřit v rámci prevence, což ale neznamená, že jako lev salonů to musíš dělat sám! Víc informací najdeš na: https://www.loono.cz/samovysetreni/.

Váš tým Lev Salónů.