Movember - vítáme listopad!

1. listopadový den přináší kromě ochlazení a mlhy nad rány také Movember - charitativní a každoročně se konající akci, která Vám jistě není cizí.

Účelem charity je získání finančních prostředků a také snaha o zvyšování povědomí o zdraví mužů. Nejvíce se Movember soustředí na osvětu v oblasti mužských onemocnění, jakými jsou rakovina varlat a rakovina prostaty. Dalším cílem akce je upozornit na problematiku duševního zdraví a sebevražd.

Název charity vznikl jako složenina dvou anglických slov,
knír - moustache a listopad - November.

Každoroční celosvětová akce začíná jakýmsi rituálem, kdy se muži oholí a do konce měsíce si nechají růst knírek, a i proto jsme pro Vás vytvořili speciální Movember tipy produktů, abychom Vaši starost o knír zvládli podpořit!

Zásadní výbavou na listopad je zcela jistě hřeben na knír. Svou velikostí je ideální do kapsy, a tak se nemusíte bát změny počasí, která by mohla vaše vousy rozcuchat.

Michal, jeden z našich lvů salónů říká “Velmi spokojen. Velikostí a tvarem perfektně pročeše knír i těsně pod nosem.” No a my našim zákazníkům věřit zkrátka musíme, tak dejte na Michala i vy. 

Zapomenout nesmíme na vosk. Nejlepší bude zvolit ten v plechovce, aby se Vám zahřál v náprsní kapse a šel poté dobře aplikovat. Díky vosku zvládnete udržet knír upravený po celý den až do večera, kdy ho vystřídejte za olej na vousy, abyste vousům dodali potřebnou výživu.

Čas sundat listopadový vzhled nastane až na konci měsíce, ale pro menší úpravu se budou jistě hodit i nůžky!

No a pokud byste chtěli udělat vaši starostlivostí radost i lidem ve Vašem okolí, první volba bude krém na vousy a knír s vůní heřmánku. Věřte mi, voní náramně!

 

Jak říkají zakladatelé Movemberu, “Chraňte sebe, své kamarády, táty, syny i bráchy!”. Nejdůležitější na Movemberu není nechat si narůst knírek, ale pojí se s ním také již zmíněná finanční sbírka. Více informací o celém projektu a jeho vzniku najdete na: https://cz.movember.com/.

A znáte #prsakoule? Loono naučí každého správně se samovyšetřit v rámci prevence, myslete na ni i mimo listopad. Více informací najdete na: https://www.loono.cz/prevence/samovysetreni

Tak co, máte už produkty v nákupním košíku?

Hezký listopad přeje tým Lva salónů Návrh bez názvu (4)