Originální tipy na dárky pro muže

Nevíte si rady s dárkem pro muže? Zatímco potěšit ženu drobným šperkem, či jiným doplňkem je hračka, mužské dárky bývají mnohdy tvrdším oříškem pro všechny z nás. Pokud hledáte tipy na dárky pro tatínky, dědečky, bratry či partnery, pozorně čtěte dál!

Dárek pro partnera

Kniha, parfém nebo ponožky? Zkuste vymyslet něco originálnějšího. Ideálním dárkem pro ty nejbližší v našem životě je něco, co mohou nosit blízko u sebe či používat denně, a přitom si vždy vzpomenout na toho, kdo jim dárek věnoval. Dobrým příkladem může být třeba kvalitní kožená peněženka nebo opasek, nejlépe poctivě vyrobena v České republice. Dalším tipem na dárek je absolutní hit posledního roku, pánský náramek. Výběr na trhu je obrovský, váš milovaný si však zaslouží opravdový luxus v podobě drahých kamenů či pravé kůže.

Dalším vodítkem pro vhodný dárek mohou být partnerovy stále častější návštěvy barbershopu. Samozřejmě se nabízí pořídit poukaz na péči o jeho hřívu, alternativou však může být i nákup kvalitního náčiní na holení. Nebavíme se tak o plastovém holítku, jako spíše o kvalitním ocelovém strojku, stylové shavettě, či dokonce tradiční břitvě. Úprava vousů se tak stane mnohem dostupnějším rituálem, při kterém si váš milovaný vzpomene vždy jen na vás.

Dárek pro tátu

Dobrou zprávou je, že tátové bývají zpravidla nenároční na dárky od svých potomků. Pokud vám však nedal žádný tip na letošní „překvapení“, tady je několik našich: Doutníkový humidor – dárek, který by si muž pro sebe nejspíš nekoupil, o to spíš však ocení příležitost vychutnat si kvalitní doutník o samotě či ve společnosti svých nejlepších přátel. Doutníky lze doplnit o luxusní zapalovač, ořezávač doutníků či láhev něčeho kvalitního. Dalším tipem může být například netradiční tuhá kolínská, která nezabírá žádné místo a je neuvěřitelně praktická při aplikaci. Radost všem tatínkům udělá i kvalitní sada na holení či úpravu vousů, ať už se bavíme o kosmetice či kvalitním náčiní. Naprosto speciálním dárkem zejména pro mladší tatínky je luxusní dřevěný motýlek pro tátu a jeho syna, který jistě upoutá pozornost a upevní jejich pouto.

Dárek pro bráchu

Ačkoli se zdá, že dárek pro bráchu je brnkačka, pokud ho nechceme odbýt tričkem nebo obalem na mobil, je třeba zapřemýšlet o něco víc. Naším prvním tipem je kosmetika na vlasy. Kvalitní pomáda, vosk nebo hlína se hodí každému, jde jen o to si uvědomit, jestli nosí brácha vlasy uhlazené, zpevněné nebo preferuje neformální rozcuch. Vtipným a praktickým dárkem by mohla být také kosmetika určená na pánské přirození. Tak zvaný koulodorant získává mezi muži stále více na oblibě a vašeho sourozence rozhodně překvapí a možná i pobaví. Pokud hledáte něco osobnějšího, nabízí se opět kvalitní pánský náramek nebo moderní dřevěný či kožený motýlek, oba samozřejmě vyráběné ručně v České republice.

Dárek pro dědu

Na světě snad není děda, kterého by nepotěšila kvalitní lahvinka či sada doutníků ve stylovém humidoru. Dobře poslouží i přírodní mýdlo na holení či jeho pohodlnější verze ve formě gelu či pěny. Radost dědovi udělá i kvalitní opasek z pravé kůže či klasická peněženka se sponou, též nazývaná dolarovka. Buďte zkrátka tradiční, ale nebojte se dárku přidat moderní jiskru.

Nakupte dárky pro své mužské příbuzné na našem e-shopu a proměňte je v ty pravé Lvy Salónů.