Pánské doplňky, se kterými budete vždy v kurzu

Máte rádi nadčasovost, eleganci a minimalismus? Pak tu pro vás máme několik tipů na doplňky, které dokonale vyladí váš outfit.

V hlavní roli kůže

Trendy se mění, jeden módní styl střídá druhý, ale kožené doplňky stále zůstávají v kurzu. Víte proč? Je to dáno tím, že produkty z kůže mají celou řadu předností. Jsou oblíbené především pro svou nadčasovost, kvalitu, dlouhou životnost a stylový a přesto jednoduchý design.

 

Opasek je základ

Kvalitní kožený opasek nemůže chybět v žádném pánském šatníku. Hodí se ke klasickým kalhotám a ostudu rozhodně neudělá ani u obleku. Kvalitní kůže a dobře odvedené zpracování by měla být kritéria, která zvítězí nad cenou. Pokud se nemůžete rozhodnout, kterou barvu opasku využijete více a zároveň jste minimalisté do té míry, že nechcete mít doma sbírku, tak právě pro vás je ideálním řešení oboustranný opasek s obracecí přezkou. Opasek je jen začátek, můžete ho doladit i s dalšími doplňky – nevěříte? Pak čtěte dál.

 

Peněženka, šrajtofle, flek, kešeňa, prkenice, portmonka...

Říkejte jí, jak chcete, ale i když stále více platíme kartou a stále méně penězi, peněženky jsou stále v kurzu. A taková kožená peněženka, to je královna mezi přenosnými kasičkami. Peněženka je na očích při každém placení, takže svému majiteli nesmí dělat ostudu. Už na pohled musí být kvalitní, ideálně stylová a jako bonus si můžete vybrat takovou, která bude ladit třeba právě s vaším koženým opaskem.

 

Peněženka – dolarovka

Dolarovka je typ peněženky, která byla původně určená na bankovky. Je malá a tenká, takže má ideální proporce pro úschovu do kapsy. Dnešní dolarovky jsou přizpůsobeny potřebám moderního muže, takže v nich najdete dost místa pro hotovost i platební kartu a řidičský i občanský průkaz. Kožená dolarovka je perfektní volbou pro muže, který má chuť na stylový minimalismus.

 

Kožený obal na karty – pokud je pro vás úspora místa víc než hotovost

Jsou chvíle, kdy člověk nepotřebuje a hlavně nechce cpát do kapes nadutou peněženku a pro danou akci si bohatě vystačí s nějakou tou platební kartou a průkazem totožnosti. Pro tyhle chvíle je ideální volbou kožený obal na karty – je praktický, líbivý a prostorově úsporný, takže vám nebude praskat kapsa ve švech. A co si budem – i nějaká ta bankovka se do něj vejde, takže značka ideál.

 

Pánský motýlek

Přijde vám to jako úlet? Uvidíte, že není. Pánský motýlek je totiž naprosto geniálním doplňkem a hned vám prozradíme proč. Nemusíte řešit, zda se na akci, na kterou se právě chystáte, hodí kravata nebo motýlek – pravidlo č. 1 totiž zní: Tam kde se nosí kravata, tam můžete mít i motýlek. O benefitech motýlku oproti kravatě si popovídáme jindy.

Motýlek je vnímán jako znak inteligence, je nadčasový, elegantní a také díky němu vyniknete a nezapadnete v davu (kravaťáků). Kožený motýlek má ještě tu výhodu, že jej můžete snadno sladit s vaším opaskem a také peněženkou.  A jako bonus, se u koženého motýlku od české značky Capone nebudete muset trápit s úvazem, protože je na sponu.

 

Tip Lva Salónů

Ještě k těm motýlkům – u nás najdete také sadu pro tátu a syna. Pokud máte malého kumpána, se kterým se chystáte na nějakou slavnostní akci, tak stylový kožený motýlek je skvělý způsob, jak dát světu najevo, že vy dva patříte k sobě. Nebo to může být také originální dárek právě narozenému miminku a jeho novopečenému otci.