Představení značky pánských doplňků Capone

V tomto článku vám představíme, jak jsou ručně vyráběny naše kožené doplňky Capone, a proč jsou tak výjimečné. 

Vznik a první myšlenka?

Výroba kožených doplňků Capone

Značka Capone vznikla v roce 2019, avšak myšlenky a plány tomuto okamžiku dlouho předcházely. První nápad vznikl v roce 2018, při jednom marném shánění doplňků na ples, které by dokonale ladily jeden k druhému. Většinu těch, co splňovaly požadavky, nabízely pouze velké obchodní řetězce, kde je kvalita bídná a cena snad ještě horší. A čas strávený v obchodním centru dalece překonal zvladatelnou hranici. Najít opasek, boty a motýlka, které by k sobě ladily, odpovídali moderním trendům a měly požadovanou kvalitu bylo zkrátka

nemožné.

A tak jsme se rozhodli založit značku Capone. S jediným cílem zjednodušit život všem mužům, kteří dbají na svůj vzhled, ale nemusí nad ním strávit polovinu života. Pro všechny, kterým záleží na kvalitě a původu, ale potrpí si i na design.

Kůže, která voní…

Po delším pátrání napříč českými dodavateli se nám podařilo nalézt to, co jsme hledali. Rodinnou firmu sídlící na Moravě, která vyrábí kožené doplňky z kvalitní kůže dovážené z Čech i zahraničí. Pro naše produkty je kvalitní kůže naprostý základ, a proto na ní nikdy nešetříme. To lze ostatně poznat i z její krásné vůně nebo přirozené patiny, která bude žít zároveň s Vámi. 

Kožený motýlek

Doplňky s příběhem

Jak již samotný název značky napovídá, inspirovali jsme se tím nejtemnějším z amerického podsvětí. Produkty ze stejné kůže vždy pojmenováváme po jednom z členů proslulé italské mafiánské rodiny Chicago Outfit, která byla po několik let vedena jedním z nejznámějších světových mafiánů Al Caponem. Ne, že bychom se inspirovali jejich činy, ale zaujal nás jejich ikonický styl. Každý z nás si při slovu mafián představí může v obleku, s naleštěnou obuví, dokonale upravenými vlasy a kvalitními doplňky, třeba právě z pravé kůže.

Pevně věříme, že se s našimi doplňky budete cítit jako opravdový mafián, ale chovat podle pravidel správného Lva Salónů!