Přípravky pro pánskou intimní hygienu aneb koulodoranty

V poslední době si u mužů získávají velikou oblibu produkty určené pro pánskou intimní hygienu, lidově řečeno tzv. koulodoranty.

Proč bychom měli používat produkty pro pánskou intimní hygienu?

Oblast pánských intimních partií je citlivější než kterákoli jiná část těla. Proto potřebujete odlišnou péči, která je dostatečně šetrná, ale přesto účinná. V pánském světe se o této problematice mluví málo, proto vám přinášíme pár jednoduchých rad, které by měl znát každý gentleman.

Základem je důkladná sprcha

Obecně se má za to, že intimní hygiena je pro muže důležitá kvůli sexuální pohodě a kondici. Toto tvrzení je sice pravdivé, ale intimní hygiena je důležitá i pro celkové zdraví. Zápach, svědění, nadměrné pocení, vyrážky, pupínky atd. jsou bezpochyby příznaky špatné intimní hygieny. V oblasti třísel se nachází více potních žláz než v některých jiných částech těla. Proto je dodržování intimní hygieny nesmírně důležité.

Kromě rychlé sprchy existuje mnoho dalších tipů pro intimní hygienu, které je možné využít a podpořit tak svoji hygienu.

angry-beards-antisweat-deodorant-na-intimni-partie-150-ml

Jaké varianty těchto produktů existují?

První místo jednoznačně vyhrává Antistick! Angry beards Antistick na intimní partie neboli tzv. sportovní lubrikant na pytel je v České republice naprostou jedničkou na podporu pánské intimní hygieny. Antistick snižuje tření, osvěžuje a je určen hlavně pro ochranu intimních partií při sportovním výkonu.

Pro život mimo sportovní výkony je speciálně určen Antisweat. Zkrátka pro svěžest a čistotu mimo sport je Antisweat jedničkou. Stres, nervozita, mentální námaha v kanclu a další nemilé vlivy působí na spodek i bez uběhnutých kilometrů. Díky Antisweatu budete mít o starost míň. Absorbuje pot, mastnotu a nežádoucí pachy. Díky přírodnímu extraktu šalvěje a zeleného čaje Matcha navíc osvěží.

Na českém trhu je dále možné najít produkty na pánskou intimní hygienu značky Below The Belt. Konkrétně ve formě spreje a krému. Krém, jak udává sám výrobce, je jednoduše řečeno antiperspirant a deodorant v jednom. Sprej je možné použít jako instantní sprchu. Je tak ideální volbou na cestování, či sport.

Mladou značkou na trhu je Steve, který nabízí tzv. Stevův koulodorant. „V suchu a vonět i na místech, kde byste to nečekali.“

Základem je pravidelná péče

Jedním z nejdůležitějších tipů pro mužskou hygienu je pravidelnost. Pravidelná úprava pokožky je nezbytná, aby se omezilo pocení, a tím i hromadění bakterií. Vypracujte si postup zastřihování podle individuální potřeby. Začněte rychlou sprchou s teplou vodou a peelingem. Tím se otevřou póry a usnadní se důkladné oholení. Také používejte speciální kosmetiku na holení intimních partií a nepoužívejte „otevřenou žiletku“.

Váš tým Lev Salónů.