Připravte se na období plesů a bálů

Každoroční plesová tradice se v Čechách rozrostla mezi nejširší veřejnost už v 19. století. Měsíce leden, únor a někdy i začátek března jsou protkány nejrůznějšími bály konanými z rozličných důvodů. Však ono taky tenkrát nebylo v tomto čase moc co dělat.

A tak nám rychle vznikly plesy maturitní, čistě taneční, maškarní, mysliveské, hasičské, firemní, primátorské, masopustní, vojenské, sousedské, farní, dobročinné, sportovní, reprezentační, skautské, hejtmanské... A všechny další možné variace a odnože toho, co všichni dobře známe a na co se celý rok těšíme.

Všechny tyto akce, ale mají odjakživa něco společného, a sice příjemnou povinnost vzít si společenský oblek. Pro každého Lva Salónů je to samozřejmě vítaná příležitost dostat ze sebe to nejlepší. A to především výběrem vhodných a výrazných doplňků, které ho i v plesovém davu odliší od ostatních.

Náš výběr úžasných dřevěných motýlků, ozdob do klopy, kravatových spon, manžetových knoflíků, askotů nebo kravat je určený právě pro tyto příležitosti!

Váš tým Lev Salónů!