Recenze kosmetiky Truefitt & Hill 1805

Recenze kosmetiky Truefitt and Hill

Nedávno jsme Vám oznámili novou spolupráci s Jakubem Abrahámem – slovenským koučem pánské módy a společenské etikety. V dnešním článku se podíváme na to, jak hodnotí kosmetiku od luxusní anglické značky Truefitt & Hill z klasické řady 1805.

Anglická značka Truefitt and Hill produkuje kvalitní kosmetiku již více než 200 let. Když si v roce 1805 otevřel William Francis Trueffit první barbershop v srdci Londýna, stanovil si jasný úkol – poskytovat tu nejlepší péči pro náročné muže. Po tomto roce je tak pojmenována jejich klasická řada 1805, kterou pro Vás Jakub otestoval a zhodnotil v upřímné recenzi.

Jak hodnotí Jakub Abrahám kosmetiku Truefitt & Hill 1805?

„Často dostávám otázku, které produkty používám na své vlasy. Přiznám se, že mnohé z nich jsou zcela obyčejné. Upřednostňuji vždy tradici a kvalitu. Není proto žádným tajemstvím, že mojí oblíbenou pánskou kosmetikou je ta od tradiční anglické značky Truefitt & Hill.

Proslulá klasika již od roku 1805, kterou si zamiloval i sám Princ Philip, manžel anglické královny, a věnoval jí svou pečeť. Produkty Truefitt & Hill jsou synonymem poctivého řemesla, tradice a nesporné dlouholeté kvality. Jsem proto velmi rád, že mi e-shop Lev Salónů nabídl na vyzkoušení právě produkty z portfolia této gentlemanské značky.“

Vlasové tonikum Eau de Portugal

„Díky složení s pomerančovým olejem je toto tonikum ideální volbou pro vyživení vlasové pokožky. Jemně vlasy fixuje, a navíc jim dodá svěžest a příjemnou pomerančovou vůni, která Vás bude provázet celým dnem.

Tonikum se také snadno aplikuje. Po umytí vlasů si nakapete pár kapek do dlaní (před použitím je dobré lahvičku protřepat, aby se esenciální oleje zamíchali do celého objemu) a tonikum si vmasírujete do vlasové pokožky. Následně můžete pokračovat v běžné úpravě fénem. Jsem přesvědčen, že budete stejně spokojeni, jako já.“

Mýdlo na holení v misce Truefitt & Hill

Truefitt and Hill 1805 mýdlo na holení v misce

 „Je úžasné sledovat, jak se z celkem běžné rutiny, jako je holení, stává oblíbený rituál. Možná Vás napadne, no dobře, ale co všechno musím ke klasickému holení mít?... Naštěstí netřeba až tak mnoho. Kvalitní štětku na holení, mýdlo od tradičního výrobce, dobrou žiletku (pro opravdové fajnšmekry břitvu), vodu po holení a balzám. No a zejména pak dokonalý e-shop pro moderního muže, kde všechno seženete. Ten nese příznačný název – Lev Salónů.

Je opravdu úžasné, že nám mužům nabízejí i tu největší klasiku všech klasik – prestižní kosmetiku Truefitt & Hill. Všechny produkty z této řady 1805 jsou velmi příjemně parfémované, s jemnou dřevitou, a hlavně mužnou vůní. Není proto divu, že mezi stálé zákazníky patřili i takové osobnosti jako Sir. Winston Churchill nebo Charles Dickens. Elegantní balení mýdla na holení v misce zaujme už na první pohled. Držíte v ruce opravdu tradiční klenot v elegantní misce z akátového dřeva, který si oblíbili i členové britské královské rodiny.

Doporučuji si dokoupit i nerezovou misku se stojanem na štětku, ve které se mýdlo dokonale napění. Abych nezapomněl, na štětku si můžete nechat vygravírovat cokoliv, co Vás napadne, nebo třeba vaše jméno. Taková personalizovaná pomůcka na opravdové holení vám zkrátka nesmí chybět.“

Truefitt and Hill 1805 balzám po holení 100 ml

Balzám po holení Truefitt & Hill 1805

„Balzám po holení ze stejnojmenné řady 1805 je přesně tím, co si představím pod pojmem balzám po holení – pevný skleněný flakón a jemná nemastná krémová konzistence. Dokonale hydratuje a vyživuje pokožku po holení a dodává jí potřebné vitamíny. K tomu všemu i úžasně voní. Co víc si přát? Povyšte i Vy své holení na rituál, na který se budete vždy těšit!“

Buď Lev Salónů!