Testování kosmetiky Truefitt & Hill – šampon a sprchový gel

Jakub Abrahám radí

Opět jsme pro vás otestovali pár produktů ve spolupráci se slovenským guru pánské módy a etikety Jakubem Abrahámem. Tak Jakube, jak se ti produkty tvojí oblíbené značky líbily? Osvědčily se?

Jakub Abraham: "Už snad nikoho ani nepřekvapí, když řeknu, že Truefitt & Hill je moje oblíbená pánská kosmetika pocházející přímo z anglického královského dvora, kterou si oblíbil i sám Princ Philip. O to víc mě těší, že tento skvělý český e-shop pro všechny moderní muže produkty této výjimečné značky nabízí. V předchozí recenzi jsme zhodnotili mýdlo na holení, balzám po holení a vlasové tonikum.

Dnes se podíváme na jejich další produkty. Sprchový gel a šampon. Mám pro Vás úžasný tip. Takže, pokud toužíte po opravdové gentlemanské sprše, pozorně čtěte dál. "

Truefitt and Hill Sandalwood sprchový gel 200 ml

Znáte to. Měli jste náročný den a už se těšíte, jak ho celý ze sebe smyjete. Jelikož mou oblíbenou kolínskou od této značky je vůně Sandalwood, rozhodl jsem si doplnit sérii i o sprchový gel. Na těle působí opravdu příjemně, je plný vzácných přírodních olejů a co je pro nás muže úplně nejvíc – po osprchování úžasně provoní tělo elegantní vůní. Kromě santalového dřeva v něm lze cítit i citron, limetky, cedr a co mám nejraději bergamot. A to stačí pouze kapka. Luxusní flakón bude mimo jiné i vkusným doplňkem Vaší koupelny.

Truefitt and Hill Frequent Use Shampoo 365 ml

Kosmetika Truefitt and Hill

Šampon na časté mytí je ideální hlavně pro nás všechny, kdo používáme vlasové pasty, pomády, hlíny a laky. A je jedno, jestli jsou vaše vlasy suché nebo mastnější. Jeho svěží vůně peprmintového oleje a středomořského rozmarýnu plus to nejlepší možné složení bez divoké chemie z něj dělají krále pánských šamponů. Můžete mi věřit, už jsem jich vyzkoušel víc než dost...

Dámy a pánové, pokud chcete potěšit sebe nebo své drahé polovičky – kdy, když ne teď – udělejte si doma privátní sprchové a vlasové wellness. Dokonce i s královskou pečetí!

Luxusní pánský náramek Lava Stone zlatý 

Je tomu opravdu tak, vyplatí se podívat i na super náramek z pravých lávových kamenů. Údajně mají sílu dobíjet člověka pozitivní energií – což je zvláště dnes velmi důležité. Náramek bez problémů snese i vodu, můžete si ho tak vzít s sebou do sprchy. Vyrábí se přímo v Česku, ale jeho kvalita a design jsou světové!

Váš tým Lev Salónů.